DAMEtrening på Lørdag 13. oktober 2018

6 DAMER på økta! Soloppgang 0750 og solnedgang 1840, dagslys i 10 timer og 23 min.
«Start me Up» med 2 rolige oppvarmingsrunder i Aall-løypa (500 m rundløype, skogssti) med retningsendring og litt fortausgymnastikk før DAMElaget fant veien til Øvre Bane for 2 x 4 min./1 min. p løp i en rektangulær trasé med soner for (a) pådrag, (b) 80-90% fart, (c) baklengs og (d) sideveis h/v løp. Høyt nivå på både på teknikk/utførelse og disponering!

Samlet løp på tvers av banen for først 10/5 x Skøytehopp, så 10/5 x Armhevninger og deretter 10/5 Knebøy med tåhev.  Tilbake på sidelinjen i planke i påvente av fløytesignal for runde 2.

Fortsatt fra Sidelinjen kjørte Laget 3 x fremoverrettet harehopp fulgt av 2 x bakoverrettet hopp («revers»-muskelatur). 1 min. innsatsperiode, 1 min. pause. Gjenta øvelsen.

Lagkonkurranse for test av LAGmoralen: 1 løper t/r på tvers av banen med bytte av øvelser ved hver veksling: Sideplanke H, Sax V, Sideplanke V. og Sax H. Tid runde 1: 2 min. 11 sek. 1 min pause, ny runde og ny tid: 1 min. 48 sek. Forbedring med 23 sek. fra Runde 1 til Runde 2 er GODKJENT!

Parøvelse fra Sidelinje til Sidelinje. A tar knebøy m/ tåhev på Sidelinjen, B løper over til motsatt Sidelinje for 10/5 Skøyehopp, retur for veksling med partner. Ny runde med 10/5 armhevinger ved vending og sykling på sidelinjen. 2 min. arbeidsperiode x 2.

Parøvelse på Sidelinjen, knebøy og fingre i bakken med bytte av h/v grep på toppen i 1 min.
Deretter parvis armhevninger med klapp i 1 minutt. Runde 2 med 30 sek. arbeid per øvelse.

Etter 60 min. med DAMEtrening var det tid for LAGbilde og en kort oppsummering og lungebrøling i Sluttet Sirkel. Så dro alle hjem til sitt & sine mens dagen fortsatt var ung.

Få med deg HARDtrening på Tirsdag 16. oktober under ledelse av Kine Storholt!

DAMEtreningshilsen fra Einar