HARDtrening på Tirsdag 16. oktober 2018

25 medlemmer deltok på kveldens Hardtrening! Turen gikk til Brønnøya hvor det ble lagt opp en fin intervall løype med et godt langstrekk med en bakkestigning med vending på toppen. Vi kan vel kalle kveldens løpeøkt en fleksimix-intervall, en kombinasjon av 3-4  minutters drag 🙂 Uansett: det ble løpt godt og fort! Etter retur til øvre kunstgress gikk vi over til styrke med fokus på overkropp. 3 blokker med 4 ulike øvelser i hver blokk, 2 runder av hver blokk. Avsluttet med en ny variant av sideliggende Triceps-Press. Litt vanskelig teknisk, men øvelser gjør mester. Det er viktig å utfordre kropp og hode med nye styrleøvelser 🙂 Neste mulighet for en real HIT-økt er HARDtrening på Torsdag – og så minner vi Damene om å melde seg på DAMEtrening på Lørdag 20. oktober. Ha en fortsatt god kveld 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar