DAMEtrening på Lørdag 20. oktober 2018

10 damer + 1 herremann startet lørdagen akkurat slik man bør starte den! En time effektiv trening utendørs under blå himmel med solen som sakte med sikkert la til rette for perfekte treningsforhold. Vi startet med rolig løp i Aall-løype, deretter oppvarmende styrke med push-ups og dips på rekkverket, samt høye kneløft/ spensthopp for å få hjertepumpa i gang. Når man har anledning til å bruke en ny-preppet Aall-løypa så gjør man selvsagt det. Med 2 x 4 minutter løpeintervall sikret vi også at kroppen ble god og varm til det som kom senere. Beveget oss så ned på øvre kunstgress for å svette oss gjennom til sammen 3 styrkeblokker og 2 runder med kortere løpeintervall. Først 3 x 1 m med kun 30 sekunder pause , deretter en mini pyramide 1 – 2 – 1 m.  I første styrkeblokk fikk overkropp kjørt seg, Sete/ lår fikk oppmerksomheten med hel nye øvelser som åpenbart falt i smak. Kanskje noe uvant, men vi skal gjøre det flere ganger så alle skal få taket på det 🙂 Hærlig å se så mange fine damer på trening som står på og gjør sitt beste hver eneste lørdag.

Treningshilsen fra Kine og Einar