HARDtrening på Tirsdag 22. oktober 2018

22 medlemmer på Hardtrening i kveld!

Stjerneklar himmel og en flott fullmåne, og en energisk gjeng med kvinner og menn jobbet seg gjennom 3 ulike løpeintervall og 3 styrkeblokker. Første løpeintervall på 2 x 4 minutter. Deretter styrke bryst, rygg,  og mage. Ny løpeintervall på 3 x 2 minutter. Mer styrke før vi avsluttet siste løpeintervall med 8 x 45 sekunders drag. Avsluttet med styrke for sete og lår. Er par nye øvelser for å få skikkelig tak på setemuskulaturen. Det var høy fart under løpedragene, og flere dro på skikkelig på 45 sekunderne. Topp innsats og intensiv hard jobbing på alle sammen, muligens inspirert av de 8 som deltok på Amsterdam Maraton. Bra for alle på Laget!

Nye muligheter med HIT på Torsdag og DAMEtrening på Lørdag. Den som øver, blir bedre.

Treningshilsen fra Kine og Einar