HARDtrening på Tirsdag 30. oktober 2018

20 tøffe deltakere fikk fart på kroppen i rufsete vær!

Kun de tøffeste er ute på en kveld som dette. Temperatur rundt null, mye regne og litt vind. At 20 stykker stiller på HIT trening sier mye om hvilke medlemmer vi har med oss. Det ble jobbet hardt gjennom 6 x 3 minutter intervalløp, etterfulgt av 5 bolker med AMRAP styrke. To og et halvt minutt arbeidsinnsats per bolk, tre styrke øvelser og 8 repetisjoner på hver øvelse. Rygghev, diagonalstrekk, ryggcrawl, spensthopp, utfall, mountain climber, push-ups, amerikaner, dynamisk planke, russian twist, situps med løft, roing, legghopp, knebøy og Jane Fonda var øvelsesutvalget. Og dermed dekket vi de fleste av NRKs anbefalinger hva gjelder grunnleggende styrkeøvelser. Og helt tilslutt ble det tid til 7 løp frem og tilbake på banen etterfulgt av planke – each minute one new (EMON).

Kari G. med for første gang, og Albertine G. hadde sin andre HIT-økt. Alle gode ting er tre.
Takk for super innsats i regnet. Regner med at det smakte godt med en varm dusj.

Treningshilsen fra Espen og Einar