DAMEtrening på Lørdag 3. november 2018

7 Damer og 1 Mann stilte opp for Laget og DAMEtrening i dag! HITtil har 78 DAMER benyttet seg av tilbudet det siste året. Rekorden er 28 på økta, laveste er 6. Snittet er nå på 10. I dag var det kùn kjente fjes til oppstilling 0930. Minusgrader i lufta, opphold og noe solgløtt – perfekt, som alltid. Vanskelig å kopiere «uterommet» innendørs. Lite av mye, mest HARD Intensiv Trening!

15 min oppvarming i Aall-løypa. Deretter 4 x 3 min. / 1 min. pause i Aall-løypa med retningsendring etter 2 av 4 drag. Varm og klar for styrke på Øvre Bane: 5 stasjoner med 2 min. arbeidsperioder, bytte mellom 2 øvelser på stasjon hvert 20 sek. Så 20 sek. på å bytte stasjon. Klart som blekk, alle klar? Fløyte. Kjør!

(1) BRYST/ARM – Korte armhevninger (Biceps) + Korte armsenkninger (Triceps)
(2) MAGE/RYGG 1 – Saksing kort v + 2-trinns Rygghev
(3) RUMPE/LÅR/LEGG – Skøytehopp m sats + Knebøy m/ dobbel tåhev
(4) MAGE/HOFTE – 2 x lilletå, skinnlegg, kne, motsatt innside lår og tautrekk + Hoftehev x 3
(5) LØP/BAKSIDE LÅR – Utfall fremover i 20 sek., harehopp bakover i 20 sek.

Så var det på si plass med 2 min. stigningsløp i lengderetningen (16-16) av banen!
Alle klar? Fløyte. Løp! Liten pust i bakken før Damenes konkurranseinstinkt får fri utfoldelse: Knallhard plankebrobyggingskonkurranse fra 16 til 16 mellom 2 Lag! Og vinnèrn ble: Det ène Laget! Heder og ære for resten av dagen!

Helt til slutt: Klokkeroterende knebøy (10 stk. x 4) på hvert 15. minutt i Sluttet Sirkel – og selvsagt den undervurderte øvelsen Lungebrøling! Da var tiden kommet til 1030, og alle gikk hver til seg og sitt. Litt mer rakrygget enn da de kom.

Oppsummert: Damene er flinke til å disponere kreftene både under løp og styrkeøvelser. Raske i bytter og forflytning. God utførelse, kvalitet før kvantitet. Tåler og våger å sette på litt «strøm» (øke intensitet/innsats). Støtter og benytter seg av drahjelp fra hverandre. Mye blir bedre og oppleves lettere sammen med andre. Godt å kunne la seg inspirere til mer av det samme.

Utendørs Lørdagshilsen fra Einar