HARDtrening på Tirsdag 11. desember 2018

36 medlemmer satte spor i dype snøen!

Imponerende godt oppmøte og innsats på kveldens økt. Opprinnelig var det planlagt med en tur til Brønnøya, men partier med is gjorde at vi valgte det sikre og snow jogging på Nesøya idrettsanlegg. Like fullt ble det en HARD økt. Det hele startet med et par rolige runder for å tråkke spor. Selv om farten ikke var så stor på oppvarmingen er det fortsatt tungt. Deretter var det 8 x 2 minutters intervall med 1 minutts pause.

Etter godsnakk med fotballtreneren fra Nesøya fikk vi mulighet til å kjøre styrken på en grønn kunstgressbane. Først med AMRAP kombinasjoner på 2 og 3 minutter med øvelser for rygg (sideplanke med rotasjon, diagonalstrekk), sete og lår (spensthopp, utfall og mountain climber), overkropp med mer (push-ups, amerikaner og planke tap) og mage (russian twist, roing og situps med løft). Deretter ble det mer styrke, uttømmende sådan med 5 x 20 sek / 10 sek hvile og øvelsene squat med hopp og push-ups. Og helt til slutt 5 x 1 min med løp og plankekombinasjon.

Takk for strålende innsats. Grunnlaget er nå lagt for en trivelig julebord med HIT-gjengen i morgen 12. desember. Vel møtt. Vi gleder oss.

Treningshilsen fra Espen og Einar