HARDtrening på Torsdag 13. desember 2018

» Sixpack is coming» for 18 HARDinger som gikk hardt ut og avsluttet enda hardere! Mye på programmet i kveld og ingen tid å miste. Turen gikk til Brønnøya, 6 x 3 minutters bakke drag, kun 30 sekunders pause. Kom oss trygt tilbake til grønt gress i » spa» anlegget. Kjørte hardt ut med høy intensive øvelser som amerikaner og spensthopp, tre ulike variasjoner med push-up, kun avbrutt av rygghev. Avsluttet med en christmas special;  10 minutter jobbing, 20 øvelser for mage muskulatur, INGEN pauser – i det fjerne hørte vi » Sixpack is coming» ! 🙂 Og er vi heldige kan det hende vi høres igjen tirsdag 😉 Som for øvrige vil bli Kines siste økt som HIT instruktør etter 6 år i tro tjeneste. Kine har valgt å tre av og håper at så mange som mulig har lyst til å bli med på hennes siste økt før julen ringes inn og roen senker seg.

Treningshilsen fra Kine og Einar