JULEbord på Onsdag 12. desember 2018

30 godt over landsgjennomsnittet spreke mennesker til bords for HIT-økt #855!

På en onsdag! Midt mellom 2 HIT-økter! Nesten for mye av det gode 😀 Takk til alle for bidraget til et hyggelig Lag. Rart å se hverandre i noe annet en refleksvester og topplue. 30 vakre mennesker på alle mulige måter, flott hvordan Laget utvikler seg. Håper maten smakte, og at alle fikk vekslet noen ord med andre om annet enn trening. Og noen ord om trening også da, for det gir som vi alle vet ekstra god mening. I kveld mater Kine på med ny økt, og det blir nok servert både forrett, hovedrett og dessert!

Gratulerer til Marit, Gina og Nils med litt ekstra utstyr. Takk til Annetine som sørget for at tanken om julebord gikk fra ord til handling. Fort gjort at det kan utvikle seg til noe mer med tiden. Bra start! Vi ønsker ikke god jul & fred i stua riktig enda – sees i kveld og/eller til uka!

Hilsen Julenissen og de gode hjelperne