HARDtrening på Tirsdag 18. desember 2018

Vi nærmer oss slutten på året, med det følger mange forberedelser til høytiden. 30 medlemmer valgte allikevel det som kanskje gjør oss best på denne årstiden, nemlig å komme seg ut i frisk luft og øke pulsen godt over gjennomsnitt hvilepuls. HIT sin oppsummering skal si noe om antall medlemmer tilstede, innholdet i økten og gjerne en kommentar om vær og føre.  I kveld sier vi bare: Snurr film 😉

Så tar jeg heller å forteller min HIT historie, kort oppsummert, hvis mulig 🙂 Jeg har i 6 år vært instruktør, først i regi av Norway Military Training ( NMT) og så HARD Intensiv Trening ( HIT). Det har i tillegg vært lørdagsøkter med NMT og det siste året DAMEtrening med HIT. Noen av medlemmene har vært med meg hele veien, andre har kommet til i årene som har gått. Det har vært en reise gjennom snø, is, striregn, sol, storm, deilige plussgrader og tosifret tall minusgrader. Jeg har gått En HARD Dagsmarsj gjennom Bærum og Asker marka 4 ganger. MEN mest av alt har jeg blitt kjent med en utrolig bra gjeng med folk. Folk med treningsglede, varme og omsorg, enestående humør og ikke minst pågangsmot. Tusen takk for alle treningsstunder og gode samtaler. All oppmerksomhet og tilbakemeldinger varmer og rører meg meget. Jeg setter utrolig pris på hver enkelt en av dere 🙂 Lykke til videre med treningen og gledelig jul!

Treningshilsen fra Kine og Einar