HARDtrening på Tirsdag 8. januar 2019

32 sterke og utholdende ga gass på årets andre HIT-økt!

Kveldens program besto av 6 x 4 minutters intervalldrag i en runde opp bakken mot blokkene ved idrettsanlegget og ned igjen over friidrettsanlegget. Flotte treningsforhold og gode muligheter for å sette fart opp bakken, og enkelte hadde også noen herlige elgklyv i løssnøen. Det dannet seg flere jevne løpsgrupper hvor det ble byttet på å ligge i front.

Etter løp ble det uttømmende styrke. 6 x 20 sekunder på samme muskelgruppe, og med øvelser for rygg (planke tap og løfting av en fot), mage (roing og russian twist), sete/lår (knebøy og squat med hopp), overkropp (push-ups med og uten rotasjon) og bein (delvis statisk utfall). Dermed fikk vi tatt det viktigste. Og til slutt ble det også tid til noen seige minutter med planke.

Kim hadde sin første økt med HIT, og klarte seg meget godt. Så har han da også deltatt på En HARD Dagsmarsj og vet hva litt om hva som kreves.

Treningshilsen fra Espen og Einar