HARDtrening på Tirsdag 15. januar 2019

28 medlemmer fikk opp pulsen med pyramideløp i motbakke!

Intervalldrag på 4, 5, 6, 5 og 4 minutter sto på programmet og det ble løpt fort både oppover og nedover. Noen glatte partier var det, men de fleste holdt seg på beina. Og de som måtte nedpå litt, gjorde det med stil. Det dannet seg flere fine grupper og dermed ble det lettere å gjennomføre en tøff økt som dette.

Styrkedelen ble innledet med tre runder med AMRAP (2 minutter). Tre øvelser med 8 repetisjoner på hver. Etter dette ble det uttømmende styrke – 5 x 15 sekunders arbeidsinnsats på samme muskelgruppe, og med øvelser for mage (roing/russian twist), rygg (planke), overkropp (pushups), bein (utfall med og uten hopp) og hele kroppen (amerikaner) fikk vi dekket det viktigste.

Takk for god innsats. Vi ses på torsdag.

Treningshilsen fra Espen og Einar