HARDtrening på Tirsdag 5. februar 2019

26 deltakere fikk med seg første økt i februar! Noen minusgrader, godt med snø og fine treningsforhold. I kveld benyttet vi den store parkeringsplassen i Søndre vei, og med røde og hvite blinkende lys ble det riktig så koselig. Og noen likheter med en landingsstripe. Intervalldelen besto av 2-2-3-3-4-4-4 minutter med 30 sekunder pause etter 2 og 60 sekunder etter 3 og 4. Moro å se at deltakerne motiverer og hjelper hverandre når det begynner å røyne på.

Styrkedelen ble også kjørt på parkeringsplassen. Vi startet med to runder med AMRAP styrke. To og et halvt minutts arbeidsinnsats, 8 repetisjoner pr. øvelse. Første runde med rygg (rygghev, diagonalstrekk og crawl) og andre runde med overkropp og kjernemuskulatur (push-up, amerikaner og planke med tap).

Til slutt en bolk med uttømmende styrke. 5-6 ganger 20 sekunder / 10 sekunder hvile og øvelsene roing, utfall, planke, spensthopp/squat-kombo og brede og smale push-ups. Innholdsrikt program og strålende innsats fra alle.

Treningshilsen fra Espen og Einar