HARDtrening på Torsdag 7. februar 2019

Liv & røre ute! Snøføyke og tett på null grader ingen hindring for 25 som er garantert å få svært gode resultater av HARDtrening utendørs hele året!  Vi ser muskelspill og rå kraft!

HIT-økt #870 bestod av 5 x 5 min. / 1 min. pause motbakkeløp på idylliske Brønnøya. Fort gjort å komme i god stemning med jul i både den ene og andre svingen. Underlaget var upåklagelig, inspirerte til ekstra innsats opp og ned. Med løpsdelen unnagjort løp vi på vannet igjen tilbake til N-øya for en parvis styrkedel med nesten utelukkende mage i 15 min. I februar skal «sylindret» opprettholdes og styrkes ytterligere. Bunnsolid gjennomføring fra samtlige 25. Kjenn på følelsen av å ha en sterk funksjonell kropp langt over landsgjennomsnittet!

Januar har hatt mye fokus på løpskraft og kapasitet. Det er tiden på året for det. I kveld fikk vi en klar bekreftelse på at mange er på rett vei, og vel så det. Siste kvartal 2018 la et godt grunnlag for mange. Gleder oss ekstra over at «de nye»; Kim, Cathrine og Ragnhild alle hang meget godt med i svingene og parleken. Vi har tro på at de vil finne fotfeste og bite seg fast fremover mot våren. Februar, Mars og April skal på plass, så blir det frislepp og magi resten av 2019.

Treningshilsen fra Einar og Espen