HARDtrening på Tirsdag 12. februar 2019

27 spreke og uredde personligheter holdt høy fart på glatt føre! Etter en rolig oppvarming fortsatte vi med 4 x 3 minutters løpsintervall med 1 minutts pause. Dette ble bare barnemat i forhold til hovedbolken på 3 x 8 minutters løps- og styrkekombinasjon. For hver runde skulle deltakerne gjør tre øvelser med 8 repetisjoner pr øvelse, i kombinasjonene (1) push-ups, diagonalstrekk og russian twist, (2), planke med tapping, roing og amerikaner og (3) push-ups, spensthopp og utfall. Herlig innsats og høy puls. Avslutningsvis fikk vi også kjørt triceps med 3 runder med dips, 30-25-20 sekunder. Gaute L. og Jørgen H. tilbake i rekkene. Cathrine og Kim biter seg fast. Det liker vi! Bare den harde kjerne står igjen, til slutt.

Takk for innsatsen. Treningshilsen fra Espen og Einar