DAMEtrening på Lørdag 6. april 2019

Totalt 14 stilte opp for DAMEtrening! Ninni og Anne Lene gjøre at DAMElaget nå teller 82.

Som sist lørdag startet vi opp med et par oppvarmingsrunder med retningsendring i Aall-løypa, avbrutt av armhevinger, dips, høye kneløft og knebøy med et lite hopp i omganger av 30-20-10 sek. Deretter gikk vi i gang med et 2 x 4 min. langt «vårslepp» i den 500 meter lange rundløypa. Fartsøkning med min. 15% på Runde 2! Kupert og terrenggående; her gjelder det å disponere egne krefter. Fuglekvitter og solskinn, litt høyfjells-/påskestemning med snø på den ene kortsiden. Det ble observert både hestehov og blåveis rundt i løypa, i tillegg til et rådyr med spesiell interesse for intervaller.

Etter løpetur i skog og mark første 30, ventet mykt kunstgress og flatere forhold. Damene ble møtt med annenhver utfall og knebøy på tvers av banen. Pause med 2 varianter av hoftehev, før mer utfall og knebøy over til motsatt side. Retur bestod av 2 Spensthopp frem og 1 tilbake. Armheving Bonanza 10 sek på og 10 sek av i 1 min. x 2.

Løp 50% ut til vendepunkt, armhevinger og retur. Ny pulstopp: Løp 4 x 80-90% av kapasitet fra midtsirkel til 16 meter. Så var tiden kommet for å teste i hvilken grad den mentale og muskulære tåleevnen spiller på Lag; vi spiller «Rullerende øvelser»: Alltid èn løper ute som holder hjulet i gang; de andre bytter øvelser (mage/rygg kombo) ved hver veksling. Damen lot hjulet spinne non-stop i 2 x 2 minutter! Etter avslutning og dessert med ytterligere mageøvelser sa det digitale 10.30.59!

DAMELaget avrundet økta med sluttet sirkel, og et rungende lungebrøl som ga god gjenklang. Knips! LAGbilde av dagens DAMElag. TAKK til hver og en, innsats og smil smitter!

Sol OPPgang i dag kl. 6.28, Sol NEDgang 20.11 = 13,4 Timer med Dagslys. Nå er den lyse fine tiden her, og den blir her i 6 måneder. Med 4 nye på 2 økter teller DAMElaget 82, og et snitt for året på 14,5. Flere damer på Laget og et høyere snitt enn fjoråret er utvikling i riktig retning.

Del og inviter, så blir vi fler!

Lørdagshilsen fra Einar