HARDtrening på Torsdag 25. april 2019

21 medlemmer stilte opp for en god dose frisk luft og fysisk aktivitet!

Etter 15 min. med to 8èr runder i Gjøs-løypa samt påfølgende oppvarming av store muskelgrupper (Høye Kneløft + Knebøy med dobbeldipp og tåhev og Bred Armheving + Statisk Rygghev, ) ved Vendla Bhg. bar det med fokuserte blikk ned til Tartan og Gress. Her var det på ny klargjort for det vi «lurte» med sist torsdag, nemlig flagg og kjegler på en lang linje. Da tenker mange sitt, og det må vi også øve på. Laget lar seg ikke mentalt vippe av hverken flagg eller kjegler; viljen til å våge et møte med evnen er sterk!

Først ut; 2 x 6 min. med parvise rotasjonsløp, veksling mellom løp (fritt kjeglevalg) styrke (statisk 90 grader + Armheving og Knebøy med dobbeldipp og tåhev + Dips). Bytte av partner og øvelser, kreativt og veldig spennende for de involverte.

Så rendyrket løp 10 x 45 sek., 15 sek. pause, fritt valg av kjegle for vending. Dagens utfordring: Velg deg et drag på 80-90% av din kapasitet og se hva som skjer. Aktiv pust & puls pause før en felles kombinasjon av vekselsvis Dynamisk Rygghev og Hoftehev (2 varianter å velge mellom) i 20 sek. «På» og 10 sek. «Av» – sammenhengende i 2 min. x 2.

Avslutning t/r på tvers av banen med 5 x 2 øvelser; 1) sideveis h/v, 2) spark bak, løft foran, 3) håndball h/v, 4) forlengs/baklengs harehopp og 5) Løp baklengs over og tilbake. Planke som venteøvelse. Og helt sånn for for sikkerhetsskyld; avslutning med MageBonanza.

Tiden flyr når man har det såpass gøy utendørs, og like brått som det startet var det slutt. Lykke til med Sentrumsløpet til de fra HIT som våger seg dit! Og til alle andre; nyt ROLIG langløp, ski, sykkel, svøm eller tur – eller hva enn en velger å gjøre for seg og sine i helgen.

HIT og helgehilsen fra Einar og Espen