HARDtrening på Tirsdag 30. april 2019

25 valgte seg april og ble med på månedens siste økt!

Og det var tydelig at flere ville noe med økta. Vi startet friskt med 5 x 4 minutters intervall med 2 minutters pause. De litt lengre pausene ga rom for å ta i litt ekstra på dragene, og den muligheten ble vel benyttet. Laget fikk NY rekord for Damer på 1 runde i Aall-løypa med tiden 2.03 ved Kristina Maria Holm!

Styrkeøkten var av den uttømmende varianten. Rygg med planke tap og sideplanke, mage med roing og sykling, en fots hoftehev for setemuskler, hofte og hamstring, pushups for bryst, kjernemuskulatur og triceps, og squat med hopp for benmuskulatur.

Takk for innsatsen og ønsker dere alle en riktig god 1. mai. Håper ikke stølhet setter en stopper for planlagte aktiviteter, det være seg appeller på Youngstorget, hagearbeid, Nesøya rundt, eller avslapning i solen.

Treningshilsen fra Espen og Einar