HARDtrening på Torsdag 16. mai 2019

24 gjorde seg fortjent til 17. mai ved å forhåndsfeire på 16. mai med HIT-økt nr. 899!

Sol og 23 grader – fantastisk! Oppvarming i Gjøs-løypa før litt styrke mot autovernet ved Vendla Bhg. Mer oppvarming i Aall-løypa, som får en stadig høyere standard. Hvor skal dette ende? Tilbake til autovernet for et par siste styrkeøvelser før kveldens utfordring #1:

Cooper-Test i Aall-løypa!

12 minutter sammenhengen løp. Hvor langt kommer du, og kommer du lenger neste gang? Hvor langt kom dagens raskeste kvinne og mann? Svar: Reidun W. kom 100 m inn i sin 4. runde og Jan F. kom 100 inn i sin 5. runde! De avsluttet C-Testen sammen ved «Split- Furua».

Imponerende innsats av ALLE i løypa. Laget leverer. Den enkelte presterer og konkurrerer mot seg selv – ved hjelp av andre. Vi trekker og drar hverandre til nye høyder! Våger mer enn andre.

Etter en vågal og frisk TEST tok de 24 turen ned til tartan og gress. Først; styrke på tvers av banen: «Vandrende sittestilling», «Salamander» og «Sideveis ullteppe». Kålormen får vente.

Dernest; klart for kveldens utfordring #2: 12 x 45 sek. med 15 sek. pause! Full fest dagen før dagen – her ble det ikke spart på noe! 4 flagg, 4 vendebøyer. Bestem deg foran hvert drag, kom deg over den blå linja i tide – som om det gjaldt livet. Gull, Sølv og Bronse ble delt ut 12 ganger. Noen gjengangere på pallen, men hver runde ga også nye medaljevinnere. Man velger sine slag. Flere tok seg kraftig i nakkeskinnet, gikk ned i jordkjelleren og hentet ut bortgjemt viljestyrke.

På tampen en sekvens med armhevinger og mage for å få et innrykk av hvor landet ligger for Laget etter 12 lange og 12 korte. Fedrelandet ligger godt forankret i grunnfjellet. Ingen over, ingen ved siden. Avslutning i sluttet sirkel. Hurra for Morten i blokka, Kongen på slottet – og fedrelandet. Gratulere med de 205 Norge! Kveldens HIT 24 har gjort seg vel fortjent til festen.

HIT-hilsen fra Einar og Espen

Cherry – tett fulgt av Reidun og Albertine!