HARDtrening på Tirsdag 21. mai 2019

32 medlemmer av Laget feiret HIT økt nummer 900!

Og dette måtte selvsagt markeres, både med flagg og et spesialopplegg. Meterologene varslet oransje farenivå med stor fare for kraftige lokale regnbyger, og Einar hadde derfor forberedt Aall-løypen på dette med grus og bark. Regnet lot imidlertid vente på seg, men likevel ble alle temmelig våte. Ikke så rart, med et hardt og intensivt program.

Vi startet med 10 x 90 sekunders intervall med 30 sekunders pause i Aall-løypen. Deretter ble det styrke på friidrettsbanen. 90 sekunder rygg, 90 sekunder mage, 90 sekunder hofte og bakside lår, 90 sekunder bein og push-up count down (9-8-7-6-5-4-3-2-1 sekunder). Og helt til slutt ble det 900 sekunder løps og styrkekombinasjon (9 push-up med sideveis bevegelse, 9 situps med løft og 9 planke tap).

Tusen takk for at du stiller opp, yter ditt beste og med det bidrar til å løfte de andre på Laget.

Treningshilsen fra Espen og Einar