HIT aktivitetsprogram for mai, juni og august 2019

I mai, juni og august har Laget PLANLAGT flere TURmarsjer og ROLIG langløp i tillegg til HARDtrening på Tirsdag og Torsdag, og DAMEtrening på Lørdag. Her er det felles tur, natur og kulturopplevelser som gjelder! Kom i form, bli bedre kjent.

Påmelding til de ulike aktivitetene på HIT sin FB-side, og/eller med melding til hitrening@gmail.com. Ingen betaling på Vipps til #129718 (HARD Intensiv Trening) før arrangementet er BEKREFTET, normalt 2 dgr/48 timer før gjennomføring.

Forbehold om at værmelding, antall påmeldte og skade-/sykdomsfri turledelse tilfredsstiller Lagets krav til gjennomføring. Følg med på Nettsiden/FB/Insta. Del og Inviter, så blir vi Fler!

Følgende aktiviteter er PLANLAGT i mai, juni og august 2019:

 • Søndag 12. mai, ØYHOPPING i Indre Oslofjord Distanse inntil 30 km. Est. kl. 8-15. Vipps Kr. 100. Flott Øyhoppingstur på perler vi sjelden besøker. En unik mulighet. Åpen for ALLE som vil , medlem/ikke-medlem. Klikk lenke/Følg HIT for Info.
 • Søndag 26. mai, TURmarsj på Krokskogen – Ring 1! Distanse ca. 16 km. Est. kl. 9-15. Vipps Kr. 100. Flott rundtur, med anledning til å teste kropp/utstyr til ex. Dagsmarsjen. Åpen for ALLE som vil , medlem/ikke-medlem. Klikk lenke/Følg HIT for Info.
 • Søndag 2. juni, Damemarsjen 2019, Nesøya til Sundvolden! Distanse ca. 33 km. Est. kl. 8-16. VIPPS Kr. 350. Her er det felles tur, natur og kulturopplevelser som gjelder.
  Åpen for ALLE Damer som vil, medlem/ikke-medlem. Klikk her for Info.
 • Søndag 9. juni, ROLIG langløp på Vikerfjell! Distanse ca. 15 km. Est. kl. 8-16.
  Vipps Kr. 100. Vi bestiger noen av de nærmeste 1.000 moh. toppene til Nesøya/Oslo.
  Åpen for ALLE som vil , medlem/ikke-medlem. Klikk lenke/Følg HIT for Info.
 • Søndag 16. juni, TURmarsj på Krokskogen – Ring 2! Distanse ca. 22 km. Est. kl. 9-15. Vipps Kr. 100. Flott rundtur, med anledning til å teste kropp/utstyr til ex. Dagsmarsjen. Åpen for ALLE som vil , medlem/ikke-medlem. Klikk lenke/Følg HIT for informasjon.
 • Søndag 11. august, TURmarsj Nesøya – Asdøljuvet! Distanse ca. 21K. Est. kl. 9-15.
  Vipps Kr. 100. Spektakulært i Vestmarka! Fokus på fellesskap, natur og tur.
  Åpen for ALLE som vil , medlem/ikke-medlem. Klikk lenke/Følg HIT for Info.
 • Søndag 18. august, Dagsmarsjen 2019, Asker og Bærum! Distanse ca. 55K. Est. kl. 7-21. Vipps Kr. 350. Asker & Bærum: 14 Timer – 55 Kilometer – 7 Topper – 2.000 Høydemeter! Åpen for ALLE som vil være med oss UT på langtur. Klikk her for Info.
TURlaget Nesøya – Asdøljuvet, 2018