HARDtrening på Tirsdag 4. juni 2019

Summer is coming!

31 medlemmer fikk med seg første økt i den siste måned med trening før sommerferien. Nå er det viktig å få med seg så mange HIT økter som mulig, før det blir en måneds opphold.

10 x 2 minutters intervall sto på programmet, og dette er en økt som kan kjøres på flere måter. Eksempler er (1) progressivt og med øktende intensitet på hvert drag, (2) annen hver rolig og hard, og (3) jevnt hardt og på terskelfart. I kveld dannet det seg flere flotte par, trioer og kvartetter, som samme suste gjennom en nypreppet Aall-løype. Herlig innsats.

Styrkeprogrammet fokuserte på kjernemuskulatur, noe som er svært gunstig med tanke på skadeforebygging. Vi kjørte øvelse for rygg (sideplanke 40 s, planke med en fot løftet 30 s), mage (roing 40 s, sykling 35 s, saksing 30 s og russian twist 25 s), pushups (25-20-15-10 s), hoftehev med en fot i bakken (2 x 30 s og 2 x 20 s) og til slutt squat med hopp (30-25-20-15 s).

Kontinuerlig innsats over tid gir gode resultater. Den siste tiden kan flere HIT-medlemmene vise til svært gode resultater og prestasjoner i løp i både inn og utland. Kristina satte pers på Stockholm maraton med sterke 3:43:00, Elin ble klassevinner på Beitostølen fjellmaraton, Olav (og Lewis) ble begge klassevinner på EcoTrail halvmaraton, Bjørn L. ble klassevinner på EcoTrail 10 km, Jan ble klassevinner på Fornebu-løpet, og her satte Geir A. og Anne Elisabeth pers på 10 km. Og Rikard gjennomførte like godt trippelen på Fornebu-løpet med distansene 3 km, 5 km og 10 km.

Vi håper flere kan la seg inspirere og melde seg på et løp eller en annen konkurranse for å teste formen.

Treningshilsen fra Espen og Einar