HARDtrening på Torsdag 20. juni 2019

HEAT on the Beach for 21 strandløver!

H-sund klargjort med nyklippet gress og påkjørt sand. HIT på Tirsdag var tung og tøff for mange. Laget ser øktene i sammenheng, kveldens opplegg intet unntak. Kort intro før avgang Friområdet Hestesund og «HIT On the Beach», god kombinasjon av solbad og HARDtrening.

Startet med 4 min løp og 2 innlagte øvelser: 2 frem og 1 tilbake i dyp fin sand x 3 + 9 dips på benken. Alle fikk med seg 2 runder før fløyta brøt lyden av pust & puls. Neste, 2 parøvelser for mage: Crunch & punch + Katapult/god fjæring. Alle fikk kjørt 2 x 30 sek av begge øvelsene.

Nytt løp, denne gangen 2 min og 30 sek med innlagte «sidesprang» h/v på stranda, retningsendring. Tilbake på styrkefeltet for å heve intensiteten ytterligere: ArmHevinger + HofteHev + RyggHev. 2 x 20 sek, 10 sek p.

Ut på løp, igjen. Retningsendring. På nytt 2 min og 30 sek med innlagt baklengsløp på stranda. Mer styrke for mage: Sykling + Vertikal saxing. Klart for kveldens konkurranse: Statisk 90 grader mot de 14 furutrærne midt i friområdet. Riktig utførelse. Når «Ferdig», over i planken. 6 av 21 stod igjen etter 3 minutter!

Etter statisk arbeid ble det 4 min «friløp» uten øvelser for å løse opp stiv muskulatur. Retur til Idrettsanlegget for kveldens aller siste øvelse, 3 min med Statisk Planke m innlagt bevegelighet. Da var det fint slutt, Sluttet Sirkel og alle trygt hjem til seg, sitt og sine.

Takk til Leonard som for andre gang løste oppdraget som kveldens HJI på en utmerket måte! Imponert over Tom V som ankom økta rett fra Shanghai! Lykke til i NM Jan, rask og sterk – klar!

HIT-hilsen fra Einar og Leonard