DAMEtrening på Lørdag 22. juni 2019

11 stilte opp for seg selv, Laget og DAMEtrening!

Oppvarmingsrunder og «Friløp» i Aall-løypa med fokus på «ny» løpslinje, bevisst skyvkraft fra rumpa/setet og hvordan foten treffer bakken. Noe å tenke på, styrkeløpe med terrenget. Raske briller. Fra Aall-løypa i skauen tok DAMElaget turen ned til sjøen og trebrygga i enden av V-Vei.

Bølgeskvulp og styrke med litt sting. Lett jogg videre ut på H-odden til betongplattformen for mer hev og skinke skinke. Solvendte øvelser, også her. Neste stopp, benkene ved Brygga med en solid dose rett opp og ned. Finalen og avslutning inne på Stranda. Der ble det strandlivlig.

Rød tråd gjennom økta var nok en gang kraft til «sylinderet» (mage/rygg) og mer «skyvekraft» fra bakside lår/rumpe/sete. Dette Laget har øvd mye, det er lett å se både før, mens og etter de setter seg i bevegelse. Langt mer kondisjonert og styrketrent enn landsgjennomsnittet, av typen som som kommer til praktisk anvendelse. Ikke minst; herdet mot all slags vær og vind – hele året. Dagens økt var å skumme fløten av jevn innsats gjennom 9 med med vår, høst og vinter.

Anne C. innom på sommervisitt fra Singapore, og hadde med seg venninnen Kristin – som bringer antallet damer på DAMElaget til 85. Siste DAMEøkt blir neste Lørdag før Laget så tar aktiv ferie i juli. HIT og DAMEtrening er på lufta igjen primo august. Inviter og Del, så blir vi Fler.

Treningshilsen fra Einar

Bak v. Albertine, Tonje. Anne, Sigrid, Jacqueline og Merete. Foran v. Anette, Marit, Kari-Ann og Kristine