HARDtrening på Tirsdag 25. juni 2019

27 medlemmer stilte opp til fellesstart og innspurt før sommerferie!

Pyramideintervall i All-løypa var først punkt på programmet (2-4-6-4-2 med 1 minutts pause). Igjen har Einar lagt forholdene til rette ved å preppe med bark, flis, sand og smågrus. Moro å se at enkelte blir inspirert og bestemmer seg for å legge seg i front på enkeltdrag.

Styrkedelen ble kjørt på friidrettsanlegget og her fikk hver muskelgruppe kjørt seg før vi gikk videre til neste. I kveld var det mange øvelser for kjernemuskulatur, og nytt på programmet var en plankevariasjon som inkluderte revers planke. I tillegg ble det hoftehev, spensthopp og utfall, planke med en fot opp, roing, squat med hopp og helt til slutt push-ups.

Jan Fagerheim tok en ny NM-tittel under utendørs NM. HIT gratulerer og Jan responderte med takk for god pushing fra hver og en på HIT-øktene. Takk selv, Laget trenger også spydspisser.

Siste ordinære HIT-økt før vi tar sommerferie er torsdag 27. juni. Dette er økta du absolutt bør få med deg. Vel møtt.

Treningshilsen fra Espen og Einar