HARDtrening på Torsdag 27. juni 2019

21 ferieklare la ned bunnsolid innsats under hele halvårets siste HARDtrenings økt! 

Etter 2 oppvarmingsrunder i Aall-løypa og noen aktiverende styrkeøvelser ved autovernet avsluttet vi halvåret med 12 min HIT-Test. Medlemmene konkurrerer mot seg selv med hjelp av andre. Flere har satt seg som mål å løpe litt lengre hver gang. Dagsform og kontinuitet i treningsarbeidet avgjør Ny PR, men som alltid er det innsatsen der og da som teller mest. Herrenes og Damenes Gule ledertrøyer ble hengende. Men Olav K. satte ny PR!

Fra langintervall til kortintervall. Etter jevnt godt tempo i Aall-løypa gikk turen ned til B-banen/ gressplenen for 12 x 45 sek. intervaller og litt mer futt og fres. Velg distanse/flagg, vær tilbake over den blå streken i løpet av 45 sek. Mange sterke kropper i aksjon, et flott skue fra sidelinjen!

Avsluttet økta med 4 innøvde parvise styrkeøvelser for overkroppen: Crunch & Punch, Armhev m klapp, Plankekast/Katapult, Parvis Spretthopp. 30/20 sek arbeidsperioder x 2 for hver og en.

HARDtrening har tatt ferie, og er tilbake Torsdag 1. august. Laget er allikevel på lufta med DAMEtrening på Lørdag 29. juni fra 9.30 til 10.30 og ROLIG langløp Lørdag 6. juli fra 8.30 til 11.30. Følg med på annonsering!

God aktiv sommer til alle og enhver!

Sommerhilsen fra Einar og Espe