DAMEtrening på Lørdag 29. juni 2019

13 stilte opp for seg selv, Laget og DAMEtrening på halvårets siste økt!

Nesøya – en perle i Oslofjorden! Et brilliant utgangspunkt for å bevege seg utendørs – hele året. Utnyttet igjen finværet og det sjønære friområdet Hvamodden. Så, etter en snartur innom Aall-løypa bar det rakt retning odden, men via stranda i Vestre Vei for Knebøy m/ TåHev og Høye Kneløft (2×20 sek) i strandsonen. Derfra bar det videre ut på TreBrygga for RyggHev, ArmHev og HofteHev (30-20-10 sek). Like ved, på den minste stranda på H-odden gjorde vi 30-20-10 sek SpenstHopp. Harda bud for pust og puls. Avgårde igjen, denne gangen til BetongPlattingen for 4×10 sek ArmHevinger. Travelt. Vipps ut ytterst på odden for LAGbilde 1 & 2. Gule Huset neste med stopp for Dips på benkene, i tillegg til Step-Ups. Ut på gresset for 2×20 sek DiagonalStrekk h/v. Fikk klemt inn et friskt Bakkeløp 2 x 2 min/30 sek pause fulgt av 4×30 sek/15 sek pause m/ Crunch & Punch og BeinKastning. Da var det egentlig nok for en time. Avsluttet med Sluttet Sirkel og LungeBrøling. Alle gikk hver til sitt, litt sterkere – sommer og ferieklare. Takk for følget.

Neste HARDtrening Torsdag 1. august og DAMEtrening Lørdag 24. august.
Husk også å melde deg & ditt følge på Dagsmarsjen 2019 søndag 18. august.

DAMElaget tar nå fri og ferie i hele juli. Følg og Del Laget på Nett, FB og Insta!

Sommerlørdagshilsen fra Einar