HARDtrening på Torsdag 1. august 2019

Første HARDtreningsøkt etter sommerferien lot seg inspirere av de hoppende delfinene i fjorden rundt Nesøya!

Det ble med andre ord litt hopp og sprett, samt en god dose utholdenhetstrening. Etter en oppvarming i Aall-løypa ble det 7 x 2 minutters drag med 1 minutts pause. Deretter en solid bolk med uttømmende styrke med impulser fra treningshotell på Rhodos: planke (6 varianter, 30 sek arbeid, 3 minutter), mage (6 varianter, 25 sek arbeid / 5 hvile, 3 minutter); push-up (6 varianter, 20/10, 3 minutter), hoftehev (4 varianter, 30+15 sek arbeid, 3 minutter), bein (6 varianter, 30 sek arbeid, 3 minutter).

Helt til slutt ble det 5 x 45/15 løp. Og med det fikk de 8 deltakerne blåst ut eventuell sommerslapphet eller annen grums i systemet, og er dermed klare for nye HARDE økter neste uke.

Treningshilsen fra Espen og Leonard