HARDtrening på Torsdag 8. august 2019

27 stilte opp for Laget, seg og sitt på HIT-økt nummer 922!

Etter 15 min oppvarming med lett løp og styrke bar det rakt inn i den nypreparerte Aall-løypa for halvårets første 12 min HIT-test (TEST 6. juni og TEST 16. mai): Beveg deg så langt viljestyrken og yteevne tillater på 12 min, helst lengre enn sist. En smak av juli i august.

Du konkurrerer mot deg selv og tidligere testresultater – med god drahjelp fra de andre på Laget. Testen gir en god nok indikasjon på status for augustkroppen 2019, en nyttig referanse når vi nærmer oss inngangen til årets første høstmåned med fokus på helårskroppen i 2020.

Etter felles oppvarming og TESTløp gikk Laget løs på styrkestasjonstrening i 3 grupper på Ø-Bane. 2 øvelser per stasjon, hver med 2 x 30 sek innsatsperiode før forflytning til neste stasjon:

  1. BeinOpptrekk + SpenstHopp + BeinOpptrekk + SpenstHopp
  2. RyggHev + HofteHev (A) + RyggHev + HofteHev (B)
  3. NorskAmerikaner + Vertikal SaXing + NorskAmerikaner + Vertikal SaXing

Da var tiden inne for hurtigløp med fartspådrag i banens lengderetning. Gradvis økning frem mot midtlinjen, deretter 90% frem mot grunnlinjen. Øvelsen gjentok seg 4 ganger.

Kjent parøvelse, 4 x 30 sek med «Crunch & Punch Left and Right». Kveldens dessert besto av Salamander inn fra sidelinjen på tvers av banen. Tilbake til sidelinjen for 2 HareHopp frem og 1 HareHopp tilbake på tvers av banen. Heftig og begeistret til siste slutt.

Gratulerer med innsatsen og dagens rekkevidde til alle og enhver, og til nykommerne Gabriella og Ingrid især (som begge strakk strikken og klarte seg helt utmerket!). Minner om påmelding til Dagsmarsjen 2019: 14 timer, 55 kilometer, 7 topper og 2000 høydemeter. Uforglemmelig.

Del og inviter, vi blir gjerne Fler!

Augusthilsen fra Einar og Espen