HARDtrening på Tirsdag 13. august 2019

28 deltakere fikk servert en kombinasjonsrett av en treningsøkt!

Det hele startet med en tour i Gjøs løypa, en litt røff løype som er under etablering. Ut i fra navnet skulle man kanskje tro at det var Gjøs som var anleggsansvarlig, men igjen er det Aall med store og små bidragsytere som går i bresjen og får utløp for skapertrang og virkelyst. Et hyggelig gjensyn for de av deltakerne som var med da området ble benyttet i LAGETS første to til tre år.

Første rett var løpsintervall med 10 x 1,5 minutter med 30 sekunders pause. Dobbelt så lange drag som 45/15, men likevel en økt for fart og spenning. Det ble løpt på gress, grus, jord og tartan i og rundt friidrettsanlegget, og det ble løpt fort.

Rett nummer to var et intensivt styrkeprogram. Fire tre minutters bolker med variasjoner av planke, mage, hoftehev og pushups. Her fikk vi god tilbakemelding fra enkelte deltakere om at øvelsene hadde den ønskede effekt, spesielt på magemusklene.

Siste rett var intervalløp med innlagt styrke. 4-3-3 minutters intervall med henholdsvis et minutt og et halvt minutts pause. Styrkeøvelsene var for beina med squats med hopp, knebøy og utfall – åtte av hver.

Med et kraftig brøl satte vi punktum for en herlig aften.

Treningshilsen fra Espen og Einar