HARDtrening på Torsdag 15. august 2019

19 strandarbeidere var godt skodd for frisk innsats i Hestesund!

Flere var merkbart støle etter økta på Tirsdag. Øvelser, sammensetning og varighet traff som planlagt. I kveld ble det løpt 2-4-2 i to omganger, totalt 16 minutter i en 250 meter lang rundløype. Innlagte retningsendringer mellom dragene, samt innlagte øvelser på stranda under 4-dragene. Mellom løp ventet 2 styrkebolker, samt 1 etter retur til Idrettsanlegget.

Vi er svært tilfreds med nivået hos medlemmene etter ferien. Ikke så fornøyd er Laget med at 6-7 HITere er ute samtidig med sykdom/skader. For å bidra til fornyelse og tilvekst vil Laget minne om at treningsinteressert ungdom alltid er velkommen på HIT-økter. Har du vilje og mot nok, da er du gammel nok. Carolina og Albertine var med i kveld, og begge gjennomførte økta med stil. Tidligere har også Leonard, Gabriella og Lewis mfl. forsøkt seg med hell. Ta dem med ut!

Laget minner om at Dagsmarsjen 2019 er flyttet fra søndag 18. til søndag 25. august!

HIT-hilsen fra Einar og Espen