HARDtrening på Tirsdag 20. august 2019

Med 30 deltakere ble det god stemning i Aall-løypa!

I august har vi kjørt både 7 x 2 minutter og 6 x 3 minutter i Aall-løypa. Og da var det naturlig å følge opp med 5 x 4 minutter. Med en slik økt holder vi oss godt innenfor det ekspertene mener er effektive intervalløkter, og vi får 20 gode minutter pust og høy puls.

På styrkedelen videreførte vi et sett med kombinasjonsøvelser som vi har kjørt noen ganger i august. Litt variasjon på enkeltøvelser, men hovedtrekkene var det samme. Og når øvelsene gjentas, så blir vi både bedre på utførelse og sterkere. Settet besto av 5 kombinasjoner på 3 minutter hver; Rygg med diverse plankevarsjoner (6×30), magevariasjoner (6×25/5), push-ups (20/10), bein (6×30 sek) og hoftehev (4×30+4×15).

Tor-Åge hadde sin første økt med HIT og klarte seg godt og tok seg godt ut, på alle måter. Carolina også tilbake for nok en økt, det samme var Øyvind B., Bjørn L., Øyvind H. og Kim. Bra for Laget! Hyggelig at de aller fleste nå er tilbake fra ferie. Og etter ferie kommer gjerne erkjennelsen av at trening er ferskvare.

Velkommen til ny økt på torsdag.

Treningshilsen fra Espen og Einar