HARDtrening på Tirsdag 27. august 2019

35 deltakere og årsbeste på en forfriskende HIT-økt nummer 928!

Einar hadde fått med KIWI Nesøya på Laget og dermed vanket det noe godt underveis (Bris, eple, banan og bar). Herlig forfriskende. Men siden HIT følger prinsippet om yt før nyt, så måtte det først løpes intervaller i Aall-løypa: 2-4-2-4-2-4 med 1 minutts pause.

Etter løp fulgte en effektiv styrkeøkt etter AMRAP prinsippet. Tre øvelser pr bolk og tre minutter arbeidsinnsats, (1) push-ups med sideforflytning, ryggcrawl og situps med løft, (2) amerikaner, rygghev og situps, (3) squat med hopp, russian twist, planke med tapping, (4) knebøy, mage med horisontall saksing, push-ups med rotasjon, (5) sideveis knebøyvariant, hoppende utfall, diagonalstrekk.

Ninni og Theo hadde sin første HIT-økt, begge klarte seg utmerket. Bent Ove og Tormod var tilbake etter lengre skadeavbrekk. Gabriella og Albertine også med. Helt avslutningsvis ble det tatt et LAGbilde! Og som om ikke det var nok, ble det også et kveldsbad for 8 av deltakerne.

Takk for super innsats, og takk til KIWI Nesøya for bidraget med mer Sunnhet til Folket!

Treningshilsen fra Espen og Einar