Rolig LANGløp på Søndag 9. november 2019

13 voksne og 2 hunder stod klar kl. 8 for å løpe 3 timer i pratetempo på farsdagen!

Fra Nesøya Idrettsanlegg, innom Hestesund får å titte over til Landøya og utnytte toalettfaciliteten på friområdet, over Nesøyabrua, ned til Grønsund, gjennom Breivika, opp Sundbakken, gjennom 100 meter skogen, ned bakveien til Verftet i Nesbukta, forbi prosjektet, rett over til Landøyaveien, forbi Sonja Henie sommerresidens, ned til kaie for et Lagbilde og en titt tilbake på Nesøya og Hestesund, tilbake forbi nye Landøya Ungdomskole, Holmenskjæret og Holmen Fjordhotell, opp Hvalsbakken, ned til Stilleren, bort til Hvalstrand Bad, opp på 10 meter`n for ytterligere et Lagbilde, vider til Reistadlia, Syverstadkollen, opp i tårnet til Holmenbakkene, ned på anlegget, bort til Holmen Svømmehall og opp på taket, bort og opp Nes Terrasse (Strava mobilisering), hjem til Nesøya samme vei fra toppen av Nesåsen, Nesøya Skole, Nesøytjern Naturreservat, og avslutning med 1 æresrunde i Aall-løypa. En distanse på totalt 21,2 km / Halvmaraton.

Nils og Rikard måtte dessverre kaste inn håndkle før start. Cherry hadde fått med seg Per Magnus, tidligere har hun hatt med eldstemann Johan på HARDtrening. Andre må gjerne la seg inspirere. Anett J. var ny på DAMEtrening på Lørdag, og i dag var Annette S. ny på Rolig LANGløp. Damene stormer frem! Sistnevnte løp lengre enn hun noen gang har gjort tidligere! Først tur etter NY maraton for Kjersti og Gunstein, litt møre i beina med kom seg trygt hjem begge to. Alt i alt en tipp topp tur, og en sjelden hyggelig gjeng å tilbringe tid sammen med! Du må gjerne våge deg med neste gang. Rolig LANGløp er for alle, også for deg.

Farsdagshilsen fra Einar