HARDtrening på Tirsdag 3. desember 2019

28 forventningsfulle deltok på årets første adventsøkt med HIT!

En kald og fin kveld, knitrende snø, og fine treningsforhold til tross for underkjølt regn tidligere på dagen. Med 5 x 4 minutters intervall på Brønnøya legges et godt grunnlag for storrengjøringen og travle juleinnkjøp. Det bygger utholdenhet og evne til å holde ut i det lange løp. Og for å tåle tunge julemiddager trengs en kropp og god kjernemuskulatur. Vi la derfor opp til 4 runder med AMRAP styrke med 6 repetisjoner pr. øvelse og øvelsene (1) push-ups, ryggcrawl og situps med løft, (2) amerikaner, rygghev og situps, (3) squat med hopp, hoftehev og push-ups med rotasjon og (4) spensthopp, russian twist og planke med tapping.

Og nå gjenstår det bare fem harde treningsøkter med HIT før julen ringes inn. Julen kan være både travel og slitsom, og det er nå du kan legge grunnlaget for å stå løpet og året ut.

Takk for strålende innsats og god stemning.

Treningshilsen Espen og Einar