HARDtrening på Torsdag 5. desember 2019

19 fant hverandre på N 59°51.746′ E 10°31.361′ i tide til å stille opp for HIT-økt nr. 958!

5 gr., opphold og nylagt glasur i området. Fra kuldegrader på tirsdag til plussgrader i lufta og kaldt på bakken i kveld. Typisk for uterommet på denne tiden av året. Varierende vær, men vær sikker: Vinter i anmarsj! 15 min oppvarming, lett løp og øvelsene KneBøy, KneLøft H/V, ArmHevinger og Høye Kneløft.

5 x 4 min/1 min p på B-øya tirsdag; tiden inne for 4 x 2 min/30 sek p ute på N-øya med fartsøkning hvert 30 sek. Start på 50% fart, så fløytesignal på 30s/60%, 60s/70% og 90s/80%. Synlig temposkifte er forventet. Usynlig temposkifte/ingen differensiering = feil disponering.

Kjegleløp med 6 og 4 reps SpenstHopp ved vending Espen og Einar. Begge hender skal berøre bakken under hvert hopp. Knebøy alla oppvarming på Grunnlinjen. Planke markerer 2 runder.

3 x (4 x 15 sek.) kombo Sideveis Planke H/V, DiagonalStrekk H/V og Skinke Skinke H/V – ingen pause, 3 min totalt. 1 min pause før 4 x 15 sek. kombo Vertikal Sax + Roing/Sykle i 1 min. Pause 30 sek. 4 x 15 sek. kombo BenOpptrekk til Albue + HåndFlate på KneSkål i 1 min.

EMOM (Every Minute on The Minute) på tvers av banen m øvelsene 4/2 ArmHev+ 4/2 SpenstHopp + 4/2 ArmHev og tilbake til Planke på G-Linjen. Pause. Ny Runde. Heng med Hodet (brede bein, la hode og hender «falle mot bakken») etter målgang. Tanke opp O2, pust & puls.

LAGkonkurranse: Planke + 90 gr Statisk, over planken og gjennom utforkjører. Fra G-linjen til G-linjen. Resultat: GullLaget forble et GullLag, BronseLaget ble det nye SølvLaget, og SølvLaget ble et BronseLag! Gøy med innsats og høy intensitet, individuelt og lagdelt. Bra for HELE Laget!

Etter årets siste HIT-økt nr. 962 tors. 19. des. og før vi skriver 2020 kan det bli annonsert både Rolig LANGløp på Søndag og BONUStrening på Lørdag (90 min). Følg med HIT på FB/Instagram!

Topp humør og solid innsats på øktene denne uken! Vi gleder oss til resten av Vinterfelttoget.

Tidlig DesemberHilsen fra Einar og Espen