HARDtrening på Tirsdag 10. desember 2019

20 hardhauser blåste i meterologenes varsel om kuling og regn!

Og det var like greit, for HARDtreningsøkt ble det uansett. 10 x 2 minutters intervall i en rundløype på øvre kunstgress, rundt ballbingen, via friidrettsbanen og gjennom Tufteparken. Småglatt og snø, men også forholdsvis bare partier som la tilrette for god fart. Mange fine grupper som jobbet sammen og bytter på å holde tempoet oppe.

Styrke delen var av den uttømmende varianten. 6 x 20 sekunders arbeidsinnsats og 10 sekunders hvile. (1) Push-ups (brede og smale), (2) knebøy og squat med hopp, (3) mage (roing og dyp roing), (4) skøytehopp og sideveis knebøy, (5) planke (med benopptrekk og med tap), og (6) utfall og spensthopp var kveldens øvelser.

Vel blåst og takk for utholdende og eksplosiv innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar