HARDtrening på Torsdag 19. desember 2019

13 lagspillere tok seg både mere og bedre ut enn folk flest ut under årets siste HIT-økt!

Fantastisk vær, føre og treningsforhold for utomhusentusiaster. I kveld var målet å runde av året på en representativ måte. Laget varmet opp med lett jogg og styrke for de største muskelgruppene: 2 x 20 sek m ArmHev, Høye KneLøft, Dips og KneBøy. Laget tok seg ned til Ø-Bane for klargjøring til 4 x 4 min løp m 1 min pause i «timeglasset» og «firkant». Min 10% økning ved fløytesignal siste 60 sek. R-endring etter hvert drag.

Styrke for bein på tvers av banen, 1 min innsats 30 sek pause: (1) Kombo m utfall og knebøy + (2) Håndballkeeper h/v + (3) Høye Kneløft + (4) 3 Hopp frem og 1 tilbake.

Parterapi og mobile parøvelser: (1) Bær partner som bør bæres, (2) Skyv partner ut i kulden og av banen før (3) Trill partner trill rundt. Da var klokken 19.23, og tid for mandel i grøten.

Gull, Sølv og BronseLaget stilte av egen fri vilje til start for årets siste og da selvsagt viktigste LAGkonkurranse:  «90 Knekk & Full Strekk». KnekkStrekk i hele banens lengderetning. VAR ga svar: Gull ble Sølv, Bronse forble Bronse- og Sølv, ja Sølv ble til Gull i kveld! Gratulerer til alle LAGdeler for utvist vilje til å påvirke egen og andres evne med barsk individuell laginnsats.

Minner om Rolig LANGløp på Søndag, årets korteste dag! Oppmøte kl. 8.30 på Nesøya Idrettsanlegg for en 22 km lang rundtur med varighet på ca. 3 timer og 30 minutter. Har du først tatt deg ut for vintersolverv og fysisk aktivitet, tar du høytiden lettere inn i sjel og sinn. 

Laget kommer tilbake til «God jul og godt nytt år» ifm. oppsummering av Aktivitetsåret 2019.
(Aktivitetsåret 2018 / Aktivitetsåret 2017).

Ta deg GODT ut med HIT hele året-hilsen fra Einar & Espen

Foto: Espen Gjøs