HARD Intensiv Trening Aktivitetsåret 2019

Idrettslaget HARD Intensiv Trening (HIT) har som allmennyttige formål å inspirere unge og voksne i Asker & Bærum til å trene kondisjon og styrke – enkelt og effektivt – utendørs hele året!

Siden 2011 har HIT gjennomført 1.027 utendørsaktiviteter. 962 har vært faste HIT-økter, levert kontinuerlig over 9 år uten kanselleringer eller avbrudd, og alltid med 2 instruktører.

I 2019 leverte HIT totalt 102 HIT-økter med et snitt på 25 medlemmer per økt! HIT-økt nr. 860 var årets første og samlet 26 medlemmer en torsdagskveld i januar. Øktene 10 og 17. september ble Årsbeste med 37 medlemmer i aktivitet. Årets siste HIT-økt nr. 962 samlet 13 medlemmer. Et stabilt år for Laget med høyt kvalitetsnivå og solid gjennomføringsevne.

Laget har siden september 2017 gjennomført 52 HIT-økter med DAMEtrening på Lørdag, og disse har engasjert totalt 87 Damer. I 2019 ble det gjennomført 12 Dameøkter; første økt 30. mars og siste økt 9. november. Rekordoppmøte på DAMEtrening er 28 Damer, 4. november 2017.

I HIT er det 47% kvinner og 53% menn. 38% av medlemmene har postnummer utenfor Nesøya. I 2019 engasjerte Laget 5 instruktører, og 287 personer har nå deltatt på økter med HIT.

I tillegg til sitt allmennyttige formål har HIT som hovedmål å være «Best for Folk Flest» på helseeffekt og treningsglede i relasjon til tid og penger investert. For å lykkes kreves 100 unge og voksne medlemmer året rundt med et oppmøte på 30%. Styret har medlemsvekst som Jobb #1 i 2020. Den beste rekrutteringskilden er Lagets nåværende og tidligere medlemmer.

Den månedlige treningsavgiften per HIT-økt har i 2019 vært Kr. 90 (uendret fra 2018 og 2017), i tråd med målet om å være «Best for Folk Flest». Treningsavgift for 2020 er fastsatt til Kr. 100 x ant. HIT-økter per mnd. Andre fra samme husholdning og ungdom under 21 år får 50% rabatt på avgiften (Kr. 50 per HIT-økt).

Laget har i 2019 gjennomført faste kjerneaktiviteter, samt utvalgte tilleggsaktiviteter. Treningstilbudet har vært fast for HARDtrening på Tirsdag og HARDtrening på Torsdag, mens DAMEtrening på Lørdag, Rolig LANGløp på Søndag og TURmarsj på Søndag har vært annonserte tilleggsaktiviteter. Det faste aktivitetstilbudet videreføres i 2020, mens tilleggsaktiviteter som tidligere vil være avhengig av instruktørtilgjengelighet, antall påmeldte og værprognoser.

HIT er en forening baser på høy grad av frivillighet hvor èn viktig oppgave for styret er å gjøre forbedringer og forenklinger i drift og administrasjon av Laget. I 2019 har Laget fått implementert Vipps eFaktura; en raskere, sikrere og enklere betalingsløsning.

Gruppedynamikk, effektivitet og intensitet på øktene er kjernen i Laget. Konseptet revideres kontinuerlig for å sikre «Beste Praksis» i tråd med nye studier og forskningsresultater, og gjør forbedringer gjennom kontrollert inn- og utfasing av ulike elementer. Rammene for Laget består, men handlingsrommet for kreativitet og variabelt innhold utfordres og utvikles.

TAKK til våre samarbeidspartnere for sine bidrag gjennom året; KIWI Nesøya (Sunnhet til folket), Amer Sport Norge (Suunto GPS Treningsklokker) og GetVital (Sko/tilbehør). Godt og lettbeint samspill, og god forståelse for frivillighetsarbeid. Partnerne bidrar til å bygge og utvikle Laget.

En STOR takk til alle våre viljesterke og engasjerte medlemmer som utgjør Laget! Takk for følget også til Lagets Følgesvenner, og ikke minst til medlemmenes partnere. Følg oss ut i 2020!
Del Laget med andre, hver LAGdel teller like mye mot Hovedmålet: 100 på Lag, ute hele året.

Én for alle, alle for én.

God jul & godt nytt år!

Nesøya, desember 2019
Laghilsen fra Einar Aall og Espen Gjøs