HARDtrening på Torsdag 2. januar 2020

25 lagspillere tok seg ut for å bli betatt av fønvinden under årets første HIT-økt!

Plussgrader og fønvind bredde seg over det eviggrønne gresset. Var du kanskje med på årets første økt i 2019? HIT i 2019 ble rundet av på en representativ måte, så i kveld gjaldt det å fortsette arbeidet på Helårskroppen 2020 minst like intensivt. Øve på å evne det man vil få til.

Etter 10 oppvarming innen på banen gikk Laget rett løs på følgende sekvens:
4-2-4-2-4-2-4 min, 1 min pause. 4 min i «timeglasset» og 2 min «firkant». 2 innlagte styrkeøvelser under 4 min drag og fartsøkning hvert 30 sek under 2 min drag. De 2 siste dragene – friløp. Retningsendringer. Pust & pulsvariasjoner, fartsdifferenisering.

4 styrkepakker med 4 øvelser. 20 sek innsats per øvelse, kontinuerlig i 2 runder. 1 min pause mlm pakkene. Pakke 1: Sax V, RyggCrawl, Dynamisk Planke og RyggHev. Pakke 2: Kålorm, Supermann, Roing og Sprellemann. Pakke 3: Knebøy m Tåhev, LeggHopp, SkøyteHopp og Hoppende Utfall. Pakke 4: Armheving, Hoftehev 1 og 2, Sideveis Planke H og V.

Da var Laget i gang på det 9. året med kondisjonering og styrketrening! Fint lite dilldall, mye frisk luft. Felles smittsom innsats fra viljesterke individualister som sammen utgjør et Lag av mange muligheter. Tydelig at flere har holdt seg i gang gjennom fri/ferietid. Lite tap av evne, og mye sterk vilje. Ekstra Kudos til brødrene Joachim (13) og Johan (17) som begge tok seg godt ut – sammen med Cherry & de 22 andre på Laget. Søskenopptreden også med Albertine og Leonard på økta. Flott å ha Bjørn L. tilbake med friske bein, og SNØmannen Lars T.

Minner om Rolig LANGløp på Søndag. Oppmøte kl. 8.30 på Nesøya Idrettsanlegg for et typisk HIT Halvmaraton med varighet på ca. 3 timer og 30 minutter. Hold deg orientert og oppdatert på Messenger, Facebook og Instagram. ALLE som vil kan være med!

Ta deg godt ut med Laget i 2020!

Nyttårshilsen fra Einar & Espen