HARDtrening på Tirsdag 7. januar 2020

34 treningsglade skapte god stemning på Brønnøya!

At meteorologene meldte om frisk bris satte ingen demper på treningsiveren. Snarere tvert imot. Det ble løpt frisk på 6 x 3 minutters intervalløp, og Vendelveien på Brønnøya var lun og behagelig, til tross for enkelte glatte holkepartier. De fleste holdt seg heldigvis på beina og alt gikk bra. Med været vi har kan det være fordel å investere i et par løpesko med pigger, eller sette i pigger i et par du har.

Vel tilbake på idrettsanlegget ble det tid til en kort bolk med uttømmende styrke med øvelser for rygg (6×30 sekunder med ryggcrawl, planke tap og planke med sideveis vri), bein (6×30 sekunder med squat med hopp, knebøy med tåhev og knebøy med sideveis bevegelse) og push-ups (6×20 med diamant, skuldertouch, smale, sideveis rotasjon, vanlige og sideveis flytt).

Takk for herlig innsats og velkommen tilbake til gamle kjente.

Treningshilsen fra Espen og Einar