HARDtrening på Tirsdag 21. januar 2020

Mens det norske herrelandslaget i håndball holdt unna mot islendingene, sleit 26 hardhauser seg til en seier på hjemmebane!

Som Norge gikk vi friskt ut i første omgang med 5 x 2 minutters intervall på kunstgressbanen med et minutts pause, og en hard styrkedel med 3 x 3 minutter med øvelser for rygg, bein og hofter / hamstring.

Hardkjøret satte sitt preg på andre omgang, men det ble satt fart fra start med 10 x 45/15 – effektivt kontringsspill og raske avslutninger. Sist del av omgangen ble tøff. Ny styrkebolk med 3 x 3 minutter styrke, denne gang med et knallhardt program med mageøvelser, push-ups og bein og rygg. Heldigvis holdt det helt inn, men trolig vil man kunne kjenne seg litt mørbanket i morgen.

Mens et isbad skal få de norske håndballføttene klare til ny kamp om 22 timer, så kan vi koste på oss en varm dusj. Ny hardtreningsøkt starter først om 47 timer.

Takk for RÅ innsats!

Treningshilsen fra Espen og Einar