HARDtrening på Tirsdag 28. januar 2020

24 stilte opp for seg og Laget dagen Norge signerte Brexit mellom seg og Storbritannia!

Laget slipper til den som vil det nok, og den som vil det nok er gammel nok. Så også med kveldens Hjelpeinstruktørrolle (HJI) som Albertine tok hånd om på en Gjøs forbilledlig måte! Ikke nok med det, den unge lovende stod også bak kveldens utprøvde HIT-økt med vekselsvis runder av løp (3) og styrke (3):

3 runder m løp i 2 x 3 min/1 min avbrutt av 2 runder styrke m 8×45/15 sek og en 3. styrkerunde med 8×20/10 sek, og da med de samme 8 styrkeøvelsene i alle de 3 rundene. Sammensetning og rekkefølgen på øvelsene var som følger:

1. Planke m BenHev/Sax
2. Knebøy og Squat m Hopp
3. Roing
4. Push-Ups m Sideveis Rotasjon
5. Planke med HofteRotasjon
6. HofteHev
7. Mage m BeinLøft
8. Kålorm m Push-Up

Sterke løpsdueller og opptrekk. Intensitet over normalen. Tommel opp for at dere inspirerer hverandre til innsats som monner! Velkommen til Dina (datter av Janne) som danset seg lettbeint og energisk gjennom sin første HIT-økt. Gøy!

BreXit-hilsen fra Einar & Albertine