HARDtrening på Torsdag 30. januar 2020

22 stilte til start på årets siste januarøkt!

Og da passet det godt å tilby økta som Øystein Sylta serverte oss en tid tilbake; 8 x 4 minutter med innlagt styrke. Øystein har en doktorgrad i utholdenhetstrening og har forsket på hva de beste gjør. Mer om dette kan dere lese i et lengre intervju med tittelen Her er gulloppskriften til Bjørgen, Northug og Johnsrud Sundby.

Etter kombinasjonen med løp og styrke, ble det tid til en ekstra runde på kjernemuskulaturen. Første sett var for rygg med 2 x 4 x 30 sekunder med øvelsen planke tap, sideveis planke høyre og venstre med bevegelse og planke med sidevridning. Andre sett var en killer med 2 x 4 x 30 sekunder for mage og øvelsene crunch, dyp roing, vertikal saksing og roing.

Jacqueline hadde bursdag og ble feiret med et HURRA-brøl i sluttet sirkel!

Takk for strålende innsats.

Treningshilsen fra Espen og Einar