Rolig LANGløp på Søndag 2. februar 2020

6 stilte til start for D-vitamin og for å løpe fra den ene bakketoppen til den andre!

Start fra Nesøya Idrettsanlegg 8.30. Dagens trase: Nesøya – Jardar Hopp – Hiltonåsen – Tanumåsen – Tokerud – Tanum Kirke – Kirkerudbakken – Stovivann – Skuibakken – Svartoråsen – Jutul Skytebane – Ringiåsen – Ringi Gård – Billingstad – Nesøya. Mulighet for å hoppe på og hoppe av. Noe for deg? Les deg opp HER.

Agnethe var med Laget for første gang, hyggelig og sporty bekjentskap. Nyinnflyttet øyboer og løpsglad. Enda en tights fikk hull på kneet denne uken, så da skulle kvoten for fall på isen være brukt opp. Spennende føre over åsryggene, men Laget tilpasser seg forholdene. Om du har lyst å se mer av denne og andre aktiviteter er vår anbefaling å få seg Strava Premium medlemskap og bla. bli en del av HIT-klubben med ca. 50 medlemmer. Tidvis både inspirerende og morsomt!

LANGløpshilsen over bakkar og berg fra Einar

LANGløpslaget foreviget på Ringi Gård, fra høyre Eirin, Truls, Olav, Kristina og Agnethe.