HARDtrening på Torsdag 27. februar 2020

25 deltok på siste HIT-økta i februar!

12 min styrkeløp i dristig trasevalg med 2 innlagte bakker (Bhg-bratta & Aall-In) og 2 stopp (Autovern & Opplyst Inngang Bhg) for 2 øvelser (legghopp & knebøy m lite hopp og dips & armhev) a`6 repetisjoner. Ferdig kostet og strødd, fakler og bling bling tent! Styrke Øvre Bane, 2 runder a`10 styrkeøvelser i 20 sek, 5 mage + 5 rygg. Løp 6 x 45/15 i firkant på bane, R-endring etter 3 drag. Styrkeløp i sirkel, plankeløp. 2 min Statisk 90 gr som dessert. Så var det slutt.

Ingrid, kona til Øyvind T. var tilbake på HIT etter en gjesteopptreden på NMT i sin tid. Alltid hyggelig med nye fjes, hun visste å knekke koden. Disponerte kreftene godt gjennom økta – bra! Christoffer S. er også i en «ny» oppstart, selvdisiplin og pågangsmot. Fortsettelse følger!

Minner om at Laget trenger flere løpere til Holmenkollstafetten! Venner og følgesvenner må gjerne være med. Send navn og evt. preferanser på etapper til hitrening@gmail.com

Aktiv LAGhilsen fra Einar & Espen

Einar, Ingrid og Øyvind