HARDtrening på Tirsdag 12. mai 2020

Samtlige av de 28 fremmøtte var forhåndspåmeldt til «The Twelve Days of Xmas»

En kort oppvarmingsrunde i Aall-løypa, som nå viser seg fra sin aller beste side. Allerede Torsdag skal det løpes intervaller i Norges beste løpeløype. Skogen snakker til Laget på sitt språk.

I kveld var derimot «sletta» valgt som arena for arrangementet, et modifisert program av siste «Buer-spesial»/Type 3 økt (overvekt av styrke) = The Twelve Days of Xmas. Sletta var klargjort på forhånd med en flaggborg nasjonaldagen verdig. Dobbeltspor (løp indre/ytre) og faste plasser/båser for styrkeøvelser. I hver bås, et ark med 12 nummererte øvelser. Oppdrag: Gjør øvelse nr 1 x 1 – løp 2 runder – gjør øvelse nr 2 x 2 og øvelse nr 1 x 1 – løp 2 runder – gjør øvelse nr 3 x 3, øvelse nr 2 x 2 og øvelse nr 1 x 1 – løp 2 runder osv. helt opp til øvelse nr. 12 x 12. Altså: Løp 2 runder mellom hver ny øvelse. Etter hver ny øvelse, gjør alle forutgående øvelser med like mange repetisjoner per øvelse som nr på øvelsen. Avslutning, så mange runder som mulig på 8 minutter: Løp 1 runde – 10 knebøy i båsen – løp 1 runde – 10 utfall i båsen – løp 1 runde – 10 utfall i båsen osv til fløyta går. Sluttet sirkel er inntil videre erstattet med åpen sirkel. Brøl er erstattet med Bølge.

Artig med svært skiftende vær underveis, som under LANGløp på Søndag! «Alt annet en meldt» ser ut til å være det nye nå. Kontraster og variasjon setter Laget pris på. Vær forberedt.

Hyggelig at så mange uttrykker glede av å komme seg ut og i gang med HIT. Tradisjon tro; en hilsen til Åsa N. (rekruttert av Trine T.) som hadde sin første HIT-økt. Hun taklet det godt, var forberedt – og virket til å trives i haggelbygene! Gaute i gang etter skadeavbrekk, bra. Gledelig å observere oppsiktsvekkende god form på mange, men stølhet må nok påregnes likefullt.

Takk for følge, takk for laget! Sees igjen til HIT på Torsdag for en Type 1 økt, overvekt av løp. Minner også om at det blir arrangert DAMEtrening på Lørdag, mulig også LANGløp på Søndag.

SYMPTOMfri hilsen fra Øyvind og Einar