HARDtrening på Torsdag 14. mai 2020

24 stilte opp for seg, Laget og HARDtrening under ledelse av Øyvind Buer!

Øyvind har ikke fått klengenavnet «Innovatøren» uten grunn! Som på Tirsdag tok kveldens økt utgangspunkt i å etablere egen «Baseline», og da gjerne med litt drahjelp fra hverandre. Tirsdag var økta vektet mot Styrke (Type 3), i kveld var økta vektet mot Løp (Type 1). Begge øktene vil bli gjentatt før sommeren for å få en indikasjon på utvikling av egen tåleevne og rekkevidde. Vi er trygge på å få se en forskjell hos mange!

Aall-løypa var klargjort og inndelt i 4 «kvarte» soner: 0-125m, 125-250m, 250-375m og 375-500m. Løpeintervaller = 6 x 4 min, 1.30 min pause. Gruppe 1 med Start fra 0/500m og Gruppe 2 med Start fra 250m. Bruk pausen på å gå til nærmest Startpunkt. Kvarte deler markert med flagg, gå frem/tilbake til 250 m eller frem/tilbake til 0/500m for start. Hvor mange kvarte deler klarte du å løpe på hver av de 6 dragene? Det laveste antallet står som tellende resultat! Det er god og jevn disponering av egne krefter som gjelder. Jan Fagerheim løp 4 drag m passering 6 kvarte og 2 drag m passering 7 kvarte. Tallet for Jan blir da 6 kvarte!

Dobbeltspor, enveiskjøring, splitter og løperegler for å sikre tilfredsstillende avstand ble tydelig kommunisert og overholdt. Svært selvdisiplinerte grupper sørget for en trygg avvikling av denne delen av arrangement. Neste del av programmet var styrkeøvelser i båser/p-plassene ved Vendla Bhg. God markering, god avstand. Øvelser tilpasset underlaget. 3 øvelser, 8 runder i 20 sek., 10 sek. p. Igjen, dårligste resultat teller. Jevn disponering av antall repetisjoner. Tirsdag satt fortsatt i hos mange, men solid innsats.

Felles brøl på 2 linjer markerte slutten på HIT-økt nr. 983. Tettere på 1000!

Det jobbes med å finne alt. datoer for gjennomføring av ØYhopping. Meld din interesse (og evt. følgesvenner) i tråden under innlegget på FB-siden til HIT. Indikasjon på antall påvirker planleggingen en god del. Anta lør/søn i slutten av mai/starten på juni.

DAMEmarsj i ny utgave rører også på seg, i en planleggingsfase. Mer om det senere.

HIT har opprettet 6 nye Strava Segmenter i Aall-løypa! Lagte anbefaler Strava Premium med en årsavgift på ca. Kr. 500. Da åpner det seg en ny verden av lek med intervaller.

Ant. Følgere på Facebook/Instagram er satt til 500/100. HIT følger ingen! Èn inaktiv bruker blir slettet for hver ny Følger (justeres månedlig). Dette praktiseres inntil alle Følgere er å anse som aktive. Tilsvarende gjelder for medlemskap i HIT. Med > 100 medlemmer (maksimalt ant. basert på kapasitet og kvalitetskrav) på Laget blir et medlem tatt ut for hvert nytt medlem som meldes inn. Laget ønsker aktive medlemmer og følgere, ikke støttemedlemmer og passive følgere.

Hold deg aktiv, takk for følget – og takk for Laget!

Gradvis ForbedringsHilsen fra Øyvind & Einar