DAMEtrening på Lørdag 16. mai 2020

24 feststemte varmet opp til Norges store festdag!

Det var en feststemt gjeng som dagen før dagen hadde bestemt seg for friske pyramideintervaller og styrke fra topp til tå på gressbanen. Det ble hett nok!

Når man ikke kan danse på bordene eller gå i tog kan man derimot løpe så fort man bare kan i Aall`en; en Corona-vennlig LØPEløype med gode muligheter for å holde avstand og med trygge forbiløpningsmuligheter.

Damene ligger aldri på latsiden og synes åpenbart det er gøy med pyramideintervall. Vi startet på 1 minutt, økte på med ett minutt per drag til vi kom til toppen av pyramiden på 4 minutt, for og så jobbe oss ned igjen til 1 minutt. Med smil om munnen og hestehalene til værs suste de elegant forbi to meget imponerte HIT-instruktører.

Som vanlig har vi ingen tid og miste, så etter en effektiv forflytning ned til gressbanen kjørte vi 3 ulike styrke-blokker. Først kjernemuskulatur med ulike varianter av planken. Deretter sete og innside lår, spisset til med en intensiv runde av» forsvarspiller» og spensthopp. Damene avrundet selvsagt på topp med 40 sekunder Norsk-amerikaner! 

Er det fest så er det fest, det skal kjennes dagen derpå! Vi kunne i tillegg ønske velkommen til 3 nye (Ellen, Guri og Ragna) festdeltagere som vi håper å se igjen allerede neste lørdag 🙂

Hilsen Kine og Einar