DAMEtrening på Lørdag 23. mai 2020

23 stilte opp for Laget og C19 tilpasset DAMEtrening!

13 grader og overskyet. SolOPPgang kl. 04.22 og SolNEdgang kl. 22.07 gir oss 17 t og 45 min. med Dagslys. Tiden er inne, for å være ute! Fysisk aktiv hele året, utendørs.

Henda i været for damer som liker å trene ute hele året i alt slags vær! Det finnes ingen bedre måte å starte lørdagen på enn sammen med denne gjengen friskuser som lett lar seg lede gjennom løpeintervall i Aall- løypa og styrke fra topp til tå. 

I dag ble det servert en variert økt, alt for enhver DAMEsmak. Etter lett oppvarming ble det vekselsvis kjørt 2 og 4 min. drag, totalt 5 til sammen. Etterpå tok DAMElaget seg ned til øvre kunstgress og fortsatt effektivt videre med løpedrag inkludert pit-stop med styrkeøvelser. Smaken er som baken, delt i to – men er det noe vi damene liker så er det styrke for rompe, lår og mage. Avsluttet derfor med en lett dessert av dette før i vi i covid-19 vennlig sirkel takket for oppmøte og innsats.

Regnet uteble, det ble varmt! Det gjorde derimot ikke Irene og Line, velkommen med på DAMElaget – og, vi håper å se dere igjen neste lørdag 🙂 Kudos også til Edith, Guri, Ragna og Wenche som fant veien ut hit også denne lørdagen!

DAMENE tok seg ut til økta, de tok seg godt ut på økta – og de tok seg om mulig enda litt bedre ut etter økta enn da de kom. Best å ta seg ut – ute! Vipps Kr. 125 til #129718 / HARD Intensiv Trening. Kontakt hitrening@gmail.com om du har spørsmål til HIT.

DAMElaget teller nå 101 damer! Men; mye står også på Din HJELP med å DELE og INVITERE til øktene. Størst, best og billigst! DAMEtrening er for ALLE som vil; du yter etter egen vilje & evne.

LAGhilsen fra Kine (HI) og Einar (HJI)
Besøk www.hitrening.no. Følg HARD Intensiv Trening / HIT på Facebook!